Sales Executive

Is jouw passie sales, IT en auto’s? Lees dan snel meer over de functie van Sales Executive voor onze Automotive Cloud oplossing of scheur langs voor een kennismaking in Woerden!

Over ons
Vanuit ADA leveren wij Cloud oplossingen en andere tools aan de autobranche. Samen met onze zusterbedrijven Cartel en UnameIT maken wij deel uit van een team van meer dan 50 leuke collega’s en werken wij hard om de beste marketing, front- en backoffice tools te maken voor onze automotive klanten!

De functie
De Automotive Cloud die wij leveren is snel gegroeid bij onze bestaande klanten en de kansen liggen voor het grijpen om door te groeien bij nieuwe klanten en dat is waar jij in de functie van Sales Executive natuurlijk helemaal in je element bent!

Als Sales Executive, ben je dagelijks onderweg om bestaande en nieuwe klanten te winnen voor onze cloud oplossingen. Je maakt afspraken, vertaalt de wensen van de potentiële klant naar onze cloud oplossing, maakt offertes en zorgt voor een goede interne overdracht na weer een succesvolle sale! Uiteraard zie je een target als een leuke uitdaging en zorg je door middel van een eigen salesplan ervoor dat acties worden opgevolgd en uitgevoerd. Uiteraard sta je er niet alleen voor en werk je nauw samen met onze cloud manager en de sales manager van ADA om te zorgen dat wij als bedrijf onze beloftes waar maken.

Wat zoeken wij? 

New business is jouw specialiteit!

  • Jij weet wensen te vertalen naar een passend aanbod
  • Jij hebt affiniteit met IT en marketing
  • Je hebt een HBO denk- en werkniveau
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal is vanzelfsprekend
  • Je bent bovenal een gezellige teamplayer die samen met ons verder wil groeien

Wat bieden wij?
Wij bieden jou een werkplek om jouw kwaliteiten tot zijn recht te laten komen. Bij ons kun je rekenen op:

  • Een gevarieerde en uitdagende baan
  • Een plezierige en informele werkomgeving
  • Een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Ruimte om je verder te ontwikkelen en de beste in je vak te worden!

Enthousiast geworden?
Solliciteer dan direct door een mail te sturen naar vacature@ada.nl t.a.v. Arnoud de Jong, of kom even langs voor een kennismaking, we zien uit naar je komst!